Komende activiteiten

Bewonersonderneming De Alkenhorst

Wij zetten ons in voor het belang van Alkmaar-West en onze organisatie is van en voor alle wijkbewoners. Door samen de krachten te bundelen zetten wij ons in voor de wijk. Met als doel: Het sociaal, maatschappelijk én economisch sterker ontwikkelen van Alkmaar-West.

Nabij winkelcentrum De Hoef hebben wij een multifunctionele wijkaccommodatie: Het Huis van de Wijk de Alkenhorst. Hier organiseren wij activiteiten voor en door bewoners van de wijk. Ook worden de zalen en ruimtes verhuurd aan maatschappelijke en commerciële organisaties. De huidige vaste gebruikers zijn WonenPlus , Evean en wij Bewonersonderneming De Alkenhorst (B.O.).

Wij als B.O. hebben de verantwoording voor het beheer van de locatie en organiseren verschillende activiteiten met name gericht op vermaak en educatie.
Evean en WonenPlus richten zich met name op ondersteunings- en hulpactiviteiten.

Bekijk hier de activiteitenagenda en klik hier voor het cursusoverzicht

Als B.O. brengen wij elk jaar een jaarverslag uit om inzicht te geven in onze organisatie, onze doelen en in hoeverre we deze ook behalen. Bent u nieuwsgierig naar een van de jaarverslagen klik dan op het jaartal dat u wenst te bekijken.

jaarverslag van 2022
jaarverslag van 2021
jaarverslag van 2020
jaarverslag van 2019
jaarverslag van 2018
jaarverslag van 2017
jaarverslag van 2016
jaarverslag van 2015

Wilt u meer weten over de organisatie mail dan naar: bestuur@dealkenhorst.nl

Bekijk de statuten.