Komende activiteiten

Vrijwilligers gezocht

Zoek jij ons?

Houd je van gezelligheid? Vind je het leuk om andere mensen te helpen? En heeft u wel eens een middagje over? Dan zijn wij misschien wel iets voor u!

Wij zijn een gezellig wijkcentrum die voor iedereen toegankelijk is. Wij hebben een leuke foyer waar altijd wel mensen zitten om te handwerken, knutselen, lezen of kletsen. Daarnaast hebben wij zalen die we verhuren aan verschillende organisaties gericht op educatie en vermaak en wij gebruiken de zalen voor leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan: het Taleninstituut, de gemeente Alkmaar, Bingo, Klaverjassen, schilderen, maaltijden.
Wij willen graag ons team versterken, zodat iedereen met plezier blijft werken en we voldoende flexibiliteit kunnen bieden.

Welke functies hebben we?

  • Gast vrouw/heer: telefoon opnemen, praatje maken met gasten, zalen klaarzetten, klaarzetten en opruimen voor en na activiteiten, feesten begeleiden.
  • Activiteitenbegeleiders zoals: Bingo, Keezen, Haken, Breien, Kleuren, Taalles of een nieuwe activiteit introduceren.
  • Lunch en hapjes verzorgers (van inkoop tot bij de klant)
  • Catering oproepkrachten
  • Zalen klaarzetten in de avond (op dinsdag en donderdagavond rond 22:00) onder begeleiding van een collega
  • Promotors (door huis aan huis te flyeren of posters op te hangen in de wijk)

Daarnaast kunt u altijd zelf een leuke activiteit komen organiseren (eenmalig of vaker) klik hier voor meer informatie.

Lijkt het u leuk om hier te komen werken? Neem dan contact op met onze Beheerder Floortje Jacobs via 072-3030090 / info@dealkenhorst.nl of kom langs!